Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, June 25, 2011

Coklat M&M's Yang Sangat Comel-Comel & Bewarna Warni

Assalamualaikum
INI ENTRY MELEKAT... SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY TERKINI.. TERIMA KASEH

M&M's Vote & Win.

hye uolsssss.... jom VOTE character M&M’s jom ! Sangat2 somel ini m&m tau... Klu nak tau, darwisya adalah sgt suka ngan m&m ni.
ok ni aku bagi list characteristic untuk setiap character M&M’s ni. Mempersembahkan barisan barisan coklat comel yang gendut bulat bulat ni. Geram.... Mcm nak makan je semua:

Sangat tomei nomei kan?

CIRI CIRI PERWATAKAN COKLAT M&M’s =)

• Merah –yakin dengan diri sendiri, Suka mencari perhatian, berani dan nakal.

Biru -Percaya kepada diri sendiri, COOL

• Kuning –baik hati, naif, seorang yang simple.

• Hijau -diingini, menggoda, feminin, ghairah

• Oren -berhati-hati, paranoid, takut, gelisah

ni plak video dorang.. Dorang pon dok kempen gak diri dorang untuk di vote..

http://www.m-ms.com.my/tv-commercial/


Comei okeh video dorang ni..

so, sape karekter kegemaran uols? Mengapa uols pilih karekter tersebut?

kalau aku, aku pilih merah sbb selain dari pink, aku suka sangat ngan merah... merah melambangkn keberanian dan keyakinan...so, i loike red karer..

so kalau uols nak join vote mcm aku, uols boleh vote di SINIhttp://www.m-ms.com.my/

uols boleh vote jugak dekat M&M’s Facebook Page dekat SINIhttp://www.facebook.com/apps/application.php?id=146276602099960&sk=app_146276602099960%20.Cepat tentukan uols punya favourite character menang! kalau character yang korang VOTE tu menang,uols berpeluang untuk menang US $1000 dari M & M's World e-Voucher , dan banyak lagi!

Pemenang boleh memilih salah satu barang yang terjual di M & M's yang jarang dapat dekat Malaysia ni dan berpeluang juga untuk menang US $ 1000 dari M & M's World e-Voucher , dan banyak lagi!Yang best nya korang boleh pilih nak hadiah yang mana. terbaik woh! Sebab susah nak dapat benda benda ni dekat Malaysia.

Barang yang terjual di M&M’s ada di jual di SINIhttp://www.mymms.com/merchandise/

di bawah ni plak antara hadiah2nya... Somel weh hadiah dia!






so, kalau menang, uols boleh pilih hadiah yg mana...



Apelagi, jomlah vote.. Senang sgt cara nak vote dia... Uols masuk SINIhttp://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=2613482&PluID=0&ord=[timestamp]%20, Pastu uols masukkn uols punye personal details, then dah boleh vote hnya dgn klik saja pada karekter pilihan uols.. Senangkn?
. MANA tau ada rezeki nak menang.

semoga berjaya k

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!