Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, June 17, 2011

Threewords.me Fun!

Ini Entry Melekat... SILA SCROLL KE BAWAH UTK ENTRY TERKINI... TERIMA KASEH..
Assalamualaikum wrt...


uols penah tau taK pasal threewords.me... Salah sebuah website yg membolehkn our frenz mahupon sesiapa saja yg mengenali kita, dpt describe ttg diri kita only in three words... Menarikkan!!! kreatif sungguh org yg menciptakan website ni... Uols just klik join and register... Pastu dah boleh terus bagi link kita tu kat member2 untuk dorang describe uols in 3 words... Mudah kan? Ia juga boleh connect melalui fcebook... So, bagi sesapa yang takde blog, boleh suruh fb folks describe uols k

so, mamaqadida dah join.. Apalagi... Let's describe me in 3 words... Atleast, i know, how i am from ur eyes...
Kalau dah ready, masuk link ini ---> http://threewords.me/mamaqadida


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!