Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 26, 2011

Jom Karoks Bersama Dengan.....

بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum WRT...
wowo... Lamanya tak hapdet belog.. Dekat 2 mggu kot.. Sory le utk kekawan yg menanti story mory mama qadida ye... errr... Masalahnye ade ke pembaca setia tu.. Perasan je aku ni ek.. Hiksyg beno nya tak tau la ngape sejak dua menjak ni macam Malasssss sgt nk tgok belog. Apatahlagi nk mengapdet entry... Aduhaiiii.. Smuanya gara2 android tablet baru aku ni kot? blogwalking pon dah lama xbuat. Dah tertinggal byk dah story mory drp member belog.Aduhaiii...
Android.. Android.. Ni sumeko punye pasal la ni. Sejak ade android ygaku belj 2mggu lepas, mata aku asyik nak ngadap android tablet ni jelah.. Syok sgt menggodek godek tablet ni. Huhu, android mmg terbaek! aku suke sgt! macam2 application ada okeh. Dan langsung tak bosan ngadap android market dia sbb ada berjuta2 apllication yg kite bole donlod free dan aku rasa android gadjet ni semakin memudahkn kita nak berhubung ngan kekawan eslecially nak share everything ngan member di pesbuk, twitger maupon belog. Aku suka sgt.. Memang tk rugi kjar duit utk android hp. Symbian spt nokia dah ketinggalan dah. Tak sehebat android. Huhu.. Disebabkan kebestan pd android ni lah maka aku terlupa skejap ngan belog ok. Hihihi.

dan rasanya dah terlalu byk cite kisah kehidupan aku yg dah jauh ketinggalan. Yg akh tingin sgt nak cite. InsyaAllah akn aku cuba skit2 utk hapdet cite2 aku yg dah terlepas tu yerk. Hihihi. Tetibe nk salahkn android plak ek. Haaha.


Ni nak cite psl aku dgn hotfm.. Actually masa memula join kesah yg aku nk cite ni, aku xcited maited sgt. Tp laa ni dah mcm takde rasa apa dah sbb dah lama sgt dah cite Ni. Dah basi okeh. Huhu. Tp aku cite jela ek.
2 Mggu lepas iaitu pd 16mei aritu, hotfm ada buat Zon Karok Bersama Chad & Deen kt jb. Diorg Buat pertndingan karok tu kt LC Katering jb. Aku dah lama dah dgr iklan kt hotfm. Tiapkali ada iklan, mesti hati aku ni mcm terpanggil2 nak masuk sb boleh menang RM500 utk juara. Ditambah lagi dgn desakan kawan2 aku yg suh masuk. Ha, aku apalagi... Terus semangat nak join. Hilang sume rasa takut n malu okeh. Sedangkan sebelum ni aku lah manusia paling pemalu nk join2 menda ni sume. Ha, jangan kofg xtau.. Mama qadida mmg antu karok okeh... Karok jamban pl jadikla. Jnji dpt nyanyi. Hihihi..

Maka, aku pon terjebakla jugak akhirnya join karok tu. Dengan ditemani mr asben yg layankan aje kerenah aku. Die pun mulanya mcm x caya aku nk join sbb die kenal bangat ngan bini die yg pemalu ni. Ahakz. Kul 8pm start tp pukul 7:30pm aku ngan asben smpai. Hihuhihu... Ala, actually saje suka2 je masuk. Bukan nk menang sgt pon. walaupon sebenarnya terpk gak kalo menang best jugak dpt500. Wakakaka..
Omla, kite layan gambo jela... Membebel aje. Tulah, igtkan bila dh lama tak hapdet belog ni, idea ak ilang, rerupanya makin mnejadi2 plak. Sah mama qadida ni mmg tak boleh sentuh keypad langsung... Once dah start menaip, mmg mcm2 nk dibebelkan. Hua hua hua..


Add caption

ok, inilah die LC katering itu. Uols tau tak... Even restaurants ni takde la jauh mana ngan tmpt tInggal aku, tp inilah pestime aku jejakkn kaki aku ke ini restaurants. Samala ngan laki aku. Huhu.. Malunye. Sb memang xtau pon akn kewujudan rest ni. Smpai tersesat sesat weols masa nk cari restaurants ni. Adessss... Malu. Hiks.



So, inilah restoran tu... Dpt amik dari luar je pemandangan dia. Itupon dlm gelap... Takpelah... Janji nampakkn.
Ini plak banner hotfm utk zon karoks tu. Igtkn ade fara fauzana or fbi ke apa.. Rupanya cuma ade chad ngan deen je.. Huhu

sebelom bertolak, penyanyi nya berposing dulu depan umah. Amik mood le katakan hahaha..

Lepas tu, weols singgah makan dulu. Yelah, kuar awal sbb mmg nak melantak dulu. Masing2 dah kebulur. Hihi. Yg ni nasi pataya aku. Asben aku order nasi tomyam tp x snap gambo pon

ok, tu dia peserta dan suaminya dah sampai ke restoran itu utk mensumbangkn lagu. Hihi

sebelom acara dimulakan, chad n deen melayan tetamu dan peserta dulu. Dorg ada buat Kuiz suka suka. Sapa menang dpt rm50. Huhu... Aku tak join pon sbb malu.. geee.. Lagipon nk simpan tenaga weh utk melalak kang. Kikikiki...

Itu dia... Mama qadida kite dah bersedia utk mempertaruhkan lagu "Sangkar Emas dendangan Endang S Taurina. Uols tau tak aku peserta pertama? cuak tak cuak aku.. Tetiba je nama kena panggil utk nyanyi sebagai peserta pertama. Nak nagis pk. Ada masa tu. Sbb aku maluuu sgt noks.. Atleast kalau peserta ketiga or kebawah ok la juga sb dah tgok persembahan org lainkn. Aduhaiii.. Nak taknak aku buat je muka tebal naik atas pentas....

ko tp bila dah start nyanyi je... Trusla jadik lupa diri... Cuak, takut, malu sume ilang... Excited dan semangat btul aku dok melalak kat atas tu...

ha, ko tengok tu.. Ko tengok! memang lupe diri trus si org yg bernama mama qadida tu.. Syok sndiri okeh aku nyanyi... Tp agak sedikit legalah bila org tepok tvn agak kuat lepas aku nyanyi.. Yg berphewit2 bagai pon ada. Yg aku ni dah kembang kempis dok perasan mcm retis... Wakakaka. Tp lega sgt dah abis nyanyi.. Cuma bosan skitlah sbb nak tggu lagi 20 org Yg tggu turn nak karoks.. Huhu... Last2 aku ajak hubby aku dudk luar restoran, mamam eskrim. lagipon panas weh...


ini salah sorang peserta lain yg masuk. Sore die... Errrr... Lagi sodap sore aku kots... Haish... Betullll.. Hihi.
tu dia dj baru hotfm Chad dan Deen. Lawo gak si chad ni walaupon die pakai braces kat gigi die. Comel je orgnya... Si deen plak kecik je orgnya. Mcm budak sekolah pon ada. Hiks.

Chad....


Deen....


ha... Inilah pemenang zon karok di jb.. Umur 12thn.. Nyanyi lagu siti nurhaliza... Lupe tajuk die... Ko tengokla baju die beb.. Merelap relap haaaa.... Mau nye tak menang.. Untungla ko dik dpt bawak balik 500. Huhu... Ini menunjukkan yg mama qadida kalah ye tuantuan dan puanpuan... Xpela... Takda rezki... Nak guane.. Kikikimi. Pepon aku sronok sbb enjoyyyy... Pengalaman yg besh bangat sbb inilah
pestime aku join... Pengalaman ni membuatkn aku mcm berani nk join mana2
pertandingan kalo ada lgi. insyaallah.

kru hotfm yg sedang melantak nasi ayam penyek... Ha... Restoran LC katering ni mmg terkenal ngan ayam penyetnya... Nt satu ari aku nak rasa la... Ramaiorg ckp sedap..


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!