Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, May 7, 2011

Jalan-Jalan Ke Angsana

بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum WRT...
Hari tu mama n abah bawak wisya jalan2 ke angsana...takde buat ape pon....saja nak bagi wisya happy...asyik terperap kat umah je kan..kami bertolak ke angsana lepas maghrib...orang tak ramai pon sebab pegi pada hari biasa...bukan hari cuti...appon layan gambo jelah ek....sebab sejak dua menjak ni mama qadida bizi...bizi tengok sinetron indon kat youtube....skang ni aku tengah layan citer "Sejuta Cinta Marshanda" pulak..
Sebab cite "Kejora Dan Bintang " dah habis....itu yang aku start layan citer marshanda pulak! smuanya sebab ada my peberet artis " Baim Wong " okeh! hiks....suke la die!! huhuh














 Darwisya nampak teruja bangat okeh dapat jalan2x...seronok pulak tgok keletah dia sambil jalan terkedek2x...pastu ckit2x nak berlari lari...adala dalam 3 kali die tersembam kat angsana tu...heheheh....kalau dulu nak bawak wisya jalan2x mesti bawak stroller or baby carrier tapi skang ni dah tak payah dah...rasa cam dah senang sgt sejak die dah boleh berjalan atas kaki sendiri ni...huhu.balik tu weols singgah kedai makan tapau satey plak!!! asyik pekena satey jelah sejak dua menjak ni...mengidam kots..hahahh

okehlaaa...nak gi nonoton sinetron dulu yaaa..permisi!!! ahaks

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!