Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 10, 2011

Cheesy Cheese Powder Sedapppp Sangat!!!

بسم الله الرحمن الرحيم 
Assalamualaikum WRT...
agak2x  uols terliur tak tengok makanan kat atas ni? kalau tak terliur pon, uols kena gak meliurkan diri...ahak..sebab ini adalah cheezy cheese powder yang aku telah bancuh dengan air panas..ingat lagi tak aku ada mention pasal cheese powder ni kat entry ni
aku beli cheese powder ni secara online je..dan skang aku dah cuba berjinak2x untuk buat biznes cheese powder ni untuk sesapa yang berminat nak rasa...yelaa...benda ni bukan senang nak dapat kat mana2x pasaran okeh...kilang2x tertentu je ada menjual powder ni..inilah rahsia KFC membuat cheezy wedges tu....uols mesti pernah rasa yang kat kfc kan? sedap kan!! so, cheese ni rasa dia sama sebijik mcm yang kat KFC tu...yummy!

 saja nak bagi uols terliur buat kesekian kalinya...kentang wedges n nugget kat atas ni aku goreng sendiri..beli je kat mana2x pasaraya...lepas dah goreng,bancuhkan cheese powder dengan air panas...biar agak pekat dan menjadi sos,pastu dah boleh cicah ngan wedges dan nugget yang digoreng tadi...actually ni menu berbuka puasa aku sebentar tadi...hari ni dan semalam mama qadida puasa ganti..almaklumlah bulan ramadhan dah nak dekat kan...sapa2x yang agak2x ada hutang puasa tu,sila2xlah beringat untuk ganti yerk...huhu

 okeh..yang kat atas ni adalah pack cheese powder tersebut...sapa2x yang berminat boleh hubungi mama qadida di talian 0173510627 atau email ke fizaqadida@gmail.com. Sms pon akan dilayan..don't worry ok!
meh aku spesifikasikan tentang cheese powder ni okeh:
cheezy cheese powder
500grm ~ RM36
200grm ~ RM16

Postage (poslaju)
500grm ~ RM7
200grm ~ RM6
*Harga postage utk area Semenanjung.

last but not least..sila tengok lagi gambar2x yang bisa buat anda tak tahan menengok nya okeh! hahahah

 so, amacam? dah puas terliur? okeh.....kalau nak, mama qadida boleh dapatkan utk uols okeh..just sms/call or email me aje k....tadaaaa

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!