Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, May 2, 2011

1st Birthday Bash wisya 07/08/2010

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum WRT...
Morning uols! Hari ni mama qadida choti lagi! cuti ganti hari pekerja semalam..best jugak kalau tarikh public holiday jatuh hari ahad kan....boleh main ganti2x gitu....errr...ingat lari berganti2x ape..ahaks
So, disebabkan hari ni macam free je gitu...aku ingat nak hapdet belog ngan cite2x yang dah lama berlalu dalam kehidupan aku...cite yang dah bertangguh-tangguh dulu tu. antaranya cite birthday bash wisya yang ke setahun tahun lalu...
ok...jom layan gambar2x sepanjang birthday party darwisya yang ke setahun okeh...
 Tarikh lahir Nur  Darwisya Damia:06/08/2009.
Tarikh birthday bash:07/08/2010 ( extend satu hari sebab 6/8/2010 jatuh pada hari bekerja)
Venue: Di rumah nenek n atok Wisya
Tema: Merah & hitam
Waktu party: 12.30pm-0130pm (bacaan yassin dan doa selamat)
0300pm-0500pm: birthday party wisya berlangsung


online kad birthday ...jempot member kat pesbuk je
 
 birthday kek wisya berbentuk one sempena usianya yg ke 1 thn...aku order dari sini--->http://iriskitchen.blogspot.com/


 coklat homemade buatan tangan ku untuk anakanda yang tersayang

 doorgift kanak2x yang bertandang...jempot anak2x jiran je selain sedara mara terdekat

banner 1st birthday wisya yang order secara online di sini--> http://www.facebook.com/profile.php?id=100001137619286




 menu yang dimasak oleh makcik sedaraku yang dari singapore selain pemberian ikhsan dari jiran dan sedara mara..thanx kepada sume yang memberi!!
 Birthday Gegirl...so santek anak mama!

majlis dimulakan dengan bacaan yasin dan doa selamat oleh kumpulan yassin emak aku

 bermulalah majlis dengan potong kek dan nyanyi lagu birthday.

 Fiza Hasni classmate aku masa sekolah menengah dulu ada datang bersama husband dan 2 orang anaknya..thnx fiza(yang bertudung merah)

acara tiup lilin....mama yang over excited! hahaha


 potong kek time!!!!

 aneka sweet and delight kek,coklat  n cookies..yummy!
cupcakes ni pon aku order dari http://iriskitchen.blogspot.com/


 coklat dan lollichocolate warna warni kat atas ni adalah my homemade coklat..
kalau nak order dari mama qadida boleh masuk ke sini www.fianiedeco-homemade.blogspot.com 
atau boleh terus LIKE facebook FinieDeco Homemade

 Birthday gurl dengan mama dia!
 Wisya dan hadiah-hadiahnya!

hadiah dari mama adalah sebuah ciuman yang paling bermakna!

mama sayang anak mama banyak-banyak! muaaaahhhhh!!
Happy 1st birthday sayang!!!

Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!