Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 12, 2011

Wisya And Her Cousin

سْــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم 
Assalamualaikum...
Dua minggu lepas..adik lelakiku merangkap pak lang wisya bersama istri dan ank tomeinya Hani Qistina adalah pulang ke JB..melawat emakku. lama dorang tak balik...kali terakhir dorang balik adalah last year...masing2x ada tuntutan keje kn..
so,wisya adalah bertemu ngan cousin nya yg kedua iaitu hani...cousin pertamanya adalah aidil,ank kpd adik lelakiku yg no3 tu..huhu...maklumlah...mereka ni hanya 3 sepupu je...tu yg skang ni tak sabar nk tunggu anak paklong plak(abg sulung aku) belom ade rezki kot.
anyway...biar gambo yg menceritakn segalanye yer....
gambo lebih kpda kemesraan antara dua sepupu..
inilah dak hani qistina itu! Hani Qistina bt mohd najib...die baru berusia 10bulan...2 mei ni besday die yg pertama!
 Hani bersama Papanya yang dah teramat lepak sangat2x lepas balik dari shopping! wisya adalah menyibok! ihiks

 Ini picture di ambil oleh mama wisya di pagi hari dimana 2 budak tomei ini lepas baru bangun titon! muka masing2x sememeh semacam..ahahahha

 Hani yang seronok dapat tido kat dalam aircond! dak tecik ni kalau takde ekon ,memang die takleh tido...nasib baik,nenek ade pasang ekon okeh! huhu

 Wisya adalah penyibok kuasa dua! 

 sorang itam manis  legam...sorang putih melepak ..ahahahah
 Hani yang sangatlah takut ngan mak ngah(aku)... tak boleh aku pegang ckit...terus menjerit cam nak kuar ank tekak...huhu...tapi sometimes makngah tak pedulik...makngah pegang je die..nak nagis2x laa..hahahha kijam nye makngah hek!

 dua sepupu yang amat akrab sekaliiii..wisya tampak suke main ngan hani!
 budak comei yang macam muka korea! bukan aku yg cakap eh...member aku yg cakap muka ank buah aku sorang ni mcm baby korea..hahahha..mana tak muke korea..dah mak n apak die muka camtuh...huhu
 Hani pinjam walker wisya masa baby dulu...pehtu  bile tengok hani naik walker..wisya pon sebok nak masuk dalam tu....menjeles betul budak nih! tak padan dah tua bangka..hahahah

 masa ni mama hani tengah sebok nyakat anak kesayangannya ..terkekek-kekek si hani gelak..si wisya lagi sekali jadi penyebok...die plak yg nampak hover ketawa okeh..nampak tak..nampak tak? hahahha

 see! wisya sampai terlepek2x penat dok gelak je dari tadi ngan hani n maklang nya..hihih

Gambo di bawah:
Atok yang juga sibuk melayan kerenah cucu2xnya..sambil tengok tv..i luv uols!

ni gambo masa they all pegi shopping..mase tu aku tak hekot sbb aku keroje meh! aku kena on call...uwaaaa

anyway makngah happy sgt dapat jumpa hani n mama nya..dengar kata..1st besday bash hani,maklang nak buat kat jb...tapi tak confirm lagi..kalaulah betul..alangkah seronoknya....sbb mak ngah tak puas lagi jumpe hani..i guess wisya oso feel the same...
hani..we luv u so much!


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!