Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 30, 2011

Majlis Kak Aizan 2

سْــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Assalamualaikum...

Masih ingat lagi tak entry Ini . Majlis kakak sepupu aku pada 26 march yang lalu. tajuk entry aku tu "Majlis Kak Aizan 1" ...so bila ada number 1 tu, of course lah ada yang ke 2 pulak kan...macam cite berepisodlah kaedahnya...lama gak aku hold kan entry utk episod ke 2 ni hek...sebenarnya makcik lupe noks...nasib baik tadi belek-belek belog ternampak entry episod pertama ni..kalu idak..sampai ke sudahlah teman lupe nak boh entry episod ke 2...hahagahah...
ate...dah lama sangat ninggai nye entry tu...so,arini teman nak sambung cite jelah yerk....dah sampuk dek usop wilcha dah aku nih...ihiks
tapi..disebabkan cite dah lapuk sangat,maka mood nak membebel pasal entry kali ni teramatlah limited....sila layan gambo saja ye...
cuma teman nak habaq....actually masa wedding kak aizan ni aku tak dapat datang sebab ada course . Yang entry pertama tu masa aku pergi majlis doa selamat malam sebelom majlis...tapi pada majlis bersanding yang sebnar aku tak dapat join...so, aku rembat picture ni dari cousin-cousin aku ayng lain okeh..


inilah kak aizan...si pengantinnya...pegawai bank ni! huhu..anyway die berkahwin dengan bekas guru besar sekolah di jb...cikgu ni pernah berkahwin an kematian isteri..dan inilah suri hati baru cikgu kite tu..hiks..syukur alhamdulillah
inilah cikgu besar kite...kekasih hati kak aizan kite...hiks

 i love u abang!
 ku mohon restu darimu suami..

 ku mohon restu dari mu ibu!
airmata seorang pengantin baru..huhuh...mesti sebak kan masa ni
 bersama family belah perempuan(iaitu saudara mara belah emakku)
 dan inilah anak-anak instant(ank tiri) kak haizan...

 bersmama family pihak lelaki...

 sekali lagi family besar kami bergambar bersama masa persandingan belah petangnya...sayangnya gambo aku takde! gambo wisya je boleh tak nampak! ape daaa itu camera man..uhuks
 dua hati telah bersatu! 

last but not least..
















 flower boys kak aizan ni weh...hahahhahahahahah..dorang ni ank sedara kesayangan kak aizan
Selamat pengantin baru kak aizan! tahniah again!


Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!