Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 6, 2011

PENDAPAT BLOGGER MENGENAI....

Assalamualaikum...

die ade buat segmen yang tempohnye hanya sehingga kul 5pm ni..so,kena cepat2x sertai...inilah pestime mama qadida join segmen yang abg Ben anjurkan...simple je segmen nye kali ni.die pon cakap,segmen ni utk warga blogger yg tgh boring ..dan mama qadida memang boring tahap gaban ni...jom tgok syarat2xnye

Untuk sertai  , sila buat satu entri khas :
  1. Sila letak header ben ashaari blog-->Done oledi
  2. Tajuk : PENDAPAT BLOGGER MENGENAI ...dan linkkan ke entri ini ..-->done oledi
  3. Beri pendapat anda mengenai VLOG di 1TUBE.MY ..  sila letak logo 1TUBE.MY
  4. Tinggalkan url anda diruangan komen ..
     
    okeh..blog pilihan aku kali ni ialah belog Ayunar. Tentu uols kenal gile sama ini adik kan? dahlah comei,pandai bisnes plak tu...okeh mengenai pendapat aku tentang blog  ayunar ni, aku kagum sangat2x..takde yg nak dikritik pon..aku rasa perfect n gojes sgt macam tuannye jugak...Aku abru je kenal ngan belog ayunar ni...sebab aku suke online bisnes die kat ayunar.biz.
    sebab smua keluarn hijab n tudung die adalah up to date..fesyen2x masakini...sgt awesome okeh! so sesape minat n gile ngan fesyen hijab n shawl boleh pegi kat belog bisnes die dan sesape yg want to know more about her,boleh masuk belog peribdi die...kat situ pon banyak tutorial cara berhijab dari ayunar..jom terjah..

    okeh...next,pendapat aku ttg 1tube,my..aku sangat vangga yg malaysia pon ade saluran videonye etrsendiri...kirenye youtube versi malaysia laaa..pastu vlog pon hokeh gak...yelaaa..selain menulis dan membaca...kite juga boleh kenal ngan lebih rapat lagi rakan blogger dgn video yg dihasilkan..sgt awesome! nk try gaklah buat vlog...cume tak faham betul2x sgt ttg konsep vlog ni..ade sape2x boleh xplain mama qadida tak? or mgkin abg ben ashaari boleh terangkan pada mama qadida sndiri?heheh..tq abg ben

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

4 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat dr segmen abg ben..
support! support!

come & join me =)
more make up & shawl tuto at my side bar..

eppy blogging!

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

tq pinky momma...
nnt sy terjah blog awk ye..sy skang memng tgh excited pd hijab n inner tone..huhu

Lulu caldina said...

1st time dtg sini dari blog En. Ben..
cantiknya blog ni...suka tgk gambar2 kat sidebar sblh kiri ni..

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

lulu>> tq dik atas kunjungan awk kesini..belog ni masih baru lagik..hope boleh saling mengenali yerk...sila dtg lagi! :)

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!