Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 3, 2011

My Small Birthday Celebration From Mr Hubby

Assalamualaikum...
Wah...dah 2 hari tak hapdet belog...skang ni kalau sehari tak hapdet belog je dah rasa lain dah...taknak dah biar belog tak berhapdet lama dah skang....taknak nanti mood nak berbelog tu ilang buat kesekian kalinya...cukuplah dah hampir berbulan bulan bersawang tahun lepas....itupon sejak aku kenal fesbuk...gara2x fesbuk...aku mcm dah tak herankan dunia belog..itu yg malas nak hapdet tu...huhu...taknak jadik camtu lagi...cukuplah hanya sekali! 

Actually bukan nye  malas nak hapdet..tapi aku bizi lahhh...bizi keje tu dah tentulah...tapi ini bizi sampai bawak kije kat umah....see! bizi keje kat umah yang membuatkan aku tak hapdet belog beberapa hari.Keje ape tu ek? hohohoh...
takpela...nanti aku citer kat entry lain aku bizi buat ape ek....sbb entry kali ni nak citer pasal  main tajuk kat atas ni...cube tgok balik ape tajuk entry ni? haaaa....dah tau kan? ditambah plak gambo2x yg aku upload kat bawah ni...dah cukup menceritakan segalanya kot...jom layanzzzzzzz....
Wow! tak hengat tayang air setapp kat sini ek! sila menjeles n meliur yerk...Itu air ais blended coklat with whipping cream kat topping atasnye  dan semestinya itu adalah kepunyaan mama qadida....yg kat sebelahnya tu plak air tembikai...mr hubby punye....errrr....tetiba mama qadida tayang air bagai ni...kat mana ek ni?
okeh...cite ni dah nak hampir seminggu jugaklah berlalu..haaa...aku pergi kesini lepas balik dari wedding kakak Anie kat entry ni 
OK laa..begini citenya...actually lepas balik dari wedding kak Com masa ahad lepas ,aku n mr hubbypergi makan2x kat Sicret Resepi kat area berdekatan ngan umah aku di Bandar Uda Utama JB.Ni sume gara2x menuntut hak asasi belanja a.k.a open table sempena birthday aku pada 19february yg lepas. Walaupon dah agak lama tarikh istimewa tu meninggalkan aku,tapi mr hubby dh janji nak belanja aku makan kat Sicret Resepi lepas dapat gaji...huhu...yelah..mase burfday aku ngan nak dapat gaji memang dah dekat...so,mr hubby minta postpone celebrate besday aku..alasan,poket kering katanya...hmpeh! kedukut cakaplah kudukut kan..hahahah..tak baik melawan somi ko!
kek ni adalah pilihan aku sndiri...Cheese Coklat Browniese..lebih kurang camtulah namanye...hhhaha..yg penting ,topping cheese kat atas tu ha...cheese! coz i loike cheese u! tp takleh selalu..nnti gumuks!
walaupon one slice aje kek arijadi aku kunonnye... tapi aku tatap suke okeh! Sebab kalau nak beli yang beso2x pon nk buat ape...takde org nak makan...dah kami berdua je kat situ..huhhu..yg kat atas ni pon makan time jugak aku nak perabihkan sebab fstomach full punye pasal..mr hubby dah surrender dah bile disuruh abiskan cheese kek ni..nak taknak,aku paksa abiskan jugak kek ni...nasib baik tak order yg big size !
 oke...ini saya yang order..ehehhe..beef lasagna..kekonon nak makan ringan2x mcm ni jerk sbb perut baru lepas isi nasi minyak kat majlis kakak anie kan..harus tak habis nnt kalau order yg berat2x sgt...ikutkan mase kat umah anie lagi aku dah kebulur...rasa nak tambah nasi minyak tu 2 kali je tp
segan weh! Walaupon anie yg offer aku tambah lagi..hehehhe ..aku control je tu anie..konon taknak tambah padahal dalam hatiii...hiks
 mr hubby order ni. Burger ayam...
punye la tebal roti n ayam die...sampai mr hubby pon tak larat nak bukak mulut beso2x mcm yg kat bawah ni..hiks


-
-
-
nasib baik abang tu lelaki...kalau pempuan mcm aku ni, mau aku potong sikit2x je burger tu biar nampak sopan je masuk dalam mulut burger tu..huhu
 org yg tengah syok minum ais coklat blended...sgt setap okeh..
 muka hubby yg kelihatan penat sebab baru balik dari keje malam...tido pon tak cukup sebab wifenya mengaco ajak makan kek...hihiks..sory ye bang!~

 licinkannnnn???? ahaks...kenyangla konon makan nasi minyakkan ..sekali ha....hamik ko!
 bukti sahih ni pegi sicret resepi..hahahahha,,,mr hubby yg bayar ek..i tak tauu...hahahha
budak ni tinggal sebab ikut nenek and atok antar busu azhar balik asrama smula..
okehlaaa...mata pon dah lalok ni...mase aku hapdet belog ni jam dah tepat kul 2.23am...wow! ni sume gara2x lepas abis' keje kat umah ' yg aku maksudkan tadilah..setel keje umah tu baru online.
nnt aku citer ek keje ape yg disibukkan sgt oleh mama qadida tu?hehehh
okeh..selamat malam uols...daaaa....


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!