Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

My Hijab Style Lagi!!!!

Assalamualaikum...
hehehehhe..demam hijabku dah bermulaaa....
takleh tahan tgok mcm2x style hijab skang ni! mak pon nak cube gaks!
boley gitu?
apepon..kredit to http://www.ayunar.biz/ sbb aku belajar hijab style ni suem dri sana! sgt awesome okeh!
jom layan mama qadida berhijab plak! ahaks

style Gipsi shawl!
style gipsi with inner 2 tone and brooch arabic style..i luv pinky!
style shawl with flower headband and klip inner
yg ni yg mak tak tahan...style hijab poonjabi kot kalu tak silap..nampak santai je...tp mesti berani okeh ! persetankan ape org nak kata..igt gadis bertudung takleh ade style ke? huhu

mcm minah arab tak? wakkakaa
ini style shawl cotton beads..yg ade manik2x tu...sgt suke ngan ini style..nmpak sweet banget! pink lagik! harussssss...my peberet karer u know!
ini style pahsmina shawl..antara gaya dan shawl terbaru dari ayunar

style shawl 3 dalam 1...uhuks..betul ke? antara style kegemaran ku!
style 3 dalam 1 ngan shawl pahsmina plak..
style headband flower..igt free hair n baby je boleh pakai headband? huhuh

flower headband yg beli dari ayunar gak..rm7 satu!


shawl cotton beads ngan gaya simple arabian




last but not least.style dari kreativiti mama qadida sndiri..see! style shawl ni tak terhad pon..mcm2x gaya kite boleh olah ikut kreativiti dan asalkan sesuai di mata org..huhuh
okeh...jumpe lagi dilain segmen my hijab style! huhu












 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!!
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!