Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 26, 2011

Majlis Kak Aizan 1

Assalamualaikum...

 Wahhhh...sangat santek ini pelamin...even its too simple but really look nice!! haaa...kalau uols nak tau..ini adalah pelamin my cousin yg berlangsung hari ni...anyway ,ini adalah gambar2x yg aku snap mlm tadi...kami ke kenduri doa selamat kak Aizan,my cousin belah emakku semalam..doa selamat sempena pernikahan dan majlis resepsinya utk hari ini..tapi sayangnye..aku tak dapat join majlis utk hari ni sbb aku kena gi course plak...anyway aku dah ckp ngan kak aizan semalam yg aku tak dpt hadir....emak n darwisya je lah wakil aku...huhu..
 Hantaran dari pihak pempuan untuk pihak lelaki...banyak bunga ros...i loike! hantaran ni antaranya dibuat oleh our cousin yg dari singapore tu...tq kak ida n nora --->wakilkan kak aizan ek! hehhe
inilah bilik pengantin...temanye actually biru cair tp kak aizan saja buat kaler merah hati utk hiasan biliknya...simple je but again Nice! actually mak andam yg kak aizan amik ni adalah jiran kami sendiri...iaitu kawan kumpulan yassin mak kat area umah mak aku ni...namanya kak puteri...frankly speaking..aku suke sgt ngan hasil kerja kak puteri...hasil kerja die simple je tp sgt nice...mase abg aku n adik aku kawin pon amik die gak sebagai mak andam...actually mase aku kawin pon,kak puterilah yg hiasa kan bilik perantin aku dulu..tp aku kesal sgt...kalau aku tau, mak andam ,baju pengantin n pelamin pon aku amik kak puteri dulu..tp disebabkan member aku, aku dah teramik mak andam dari butik pengantin cina..huhu...mnyesal sgt...mase jumpa kak puteri pon last minit..aku dah booked andaman kat butik cina tu..barulah jumpa kak puteri ...tu yg amik die utk hiaskan bilik pengantin jek..uhuhu..sayang seribu kali sayang...bukan ape..dgn kak puteri ni..die ade siap service mandi bunga..utk naik seri..tp mase aku dulu,mana ade mandi2x bunga bagai..maklumlah butik cina!!! huhuhu...sekali lagi aku menyesal..!!!sebenarnye banyak kejadian yg tak aku ingini berlaku mase majlis perkahwinan aku dulu...nntila...bebila aku free...aku akan citer segala kepincangan majlis aku tu ek...isk..sedey sgt! ok lah jom layan gambo lagi kat bawah!
MEsti uols tercari2x kan mana satu cik pengantin kite? memang ade pon kat dalam gambo ni...disebabkan hari ni aku tak dpt nak attend majlis kak Aizan ni,maka aku pon ngajaklah kak Aizan bergambo ngan kami sume..sbb nak masukkan dlm belog..thiiiii ala...senang je nak cari yg mana cik pengantin kite..tuuuu..yg tengah duduk sopan ayu kat atas katil tulah cik pengantin kite,kak Aizan...berseri tak muka pengantin? hihihi..anyway big congrats for u kak Aizan! akhirnyaa..bertemu jugak jodoh kak aizan ..syukur..kami seluruh kuarga Tok Said n Tok Leha(Atok nenek kami) bersyukur sgt dgn berita gembira ni..kami doakan kak Aizan bahagia selamanya...yg satu untungnye ttg kak aizan ni ialah ..baru kawin je..dah dpt ramai anak! bertuah sugguh org yg bernama Aizan ni kan..Die bertemu jodoh ngan duda ank ramai...anak2x tiri kak aizan ni ade yg dah kawin tau! see...bukan je dpt ank ....tp terus dpt cucu instant ko! huhu..aku vangga sgt ngan kak aizan..hope kuarga baru kak aizan ni dpt membahagiakan kak aizan..my kakak sedara yg tersayang ni! uols tak jaga betulll...siaplah uols tau!!! heheh..takdela..gurau jek..ops lupe nak bgtau...suami kk aizan ni bekas guru besar tau..jgn memain! hiks
ini plak mama qadida bergambo ngan emak kesayangan ku (yg berbaju orange) dengan makcik sedara ku iaitu adik emakku(yg berbaju itam) sama tak..sama tak muke they all? nama pon adik badik..hiks..Cik Yah ni adalah antara adik badik  mak aku yg suke sgt berposing/bergambo..kire makcik camwhoring laaaa ni..itu yg anak2x die pon hekot sama perangai...anak2x die ke hulu ke hilir menatang camera...camera canggih plak tu..huhu
ibu dan anak! Harusssssla kannnn...hihi..mase ni pelamin belum siap sepenuhnye...kusi belom smpai lagik...tak lama lepas abis bacaan yassin dan doa selamat,baru kusi smpai...itu yg gambo kat ats sekali tu...ce tgok balik..ngeeee
actually aku smpai kat umah kak Aizan dah lewat gak...kami smpai2x je,org tengah baca yassin...mana tak..mase perjalanan kami utk kesini semalam jalan jammed terukkk.rupanya ade accident daaaaaaaaaa!
haa..ini budak..tengah org sibuk baca yassin...die sibok berlari2x smbil menjerit2x...pastu siap buat breakdance n spinning lagi kat atas lantai laman umah...ahahaha...abis baju die sbb die sapu n mop lantai tu smpai bersih...sume org dok gelakkan die jerk...gambo kat atas ni..wisya tengah sebok main buaian kat laman umah....uols tau tak yg die naik sendiri kat atas buai besi ni..huhu..lemah semangat mama die tengok2x die dah ade kat atas buai ..siap buai sbndiri buaian tu..huhu..buat mama kecutlah wisya ni!  nasib baik comei pakai baju kurung..ngeeee
ko tengok...ko tengok..die dah berjaya meloloskan diri kat atas buai tu..kalaulah jatuh...pecah dahi wooooo...huhu..sgt licik ini anak kecil!
Sebelom balik...and selepas  menketedarahmakan...aku sempat snap gambo budak bam bam sorang ni...Afiq namanya...anak buah kak Aizan a.k.a ank abg Endy(adik kak Aizan)..aku sgt geram ngan budak bam bam sorg ni tau! rase nak cubit2x lengan n peha bam bam die tu..makin beso makin bam bam...abg Endy n kak Azie bagi mamam ape ek kat ini budak????? hahahha..yg sebelahnye tu, Adik Nurin a.k.a anak kak Lina (adik kak Aizan gak) kire budak duorang ni sepupu sepapat laa..hiks

_
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Tomei tak saya??????????????

Ini pic pagi tadi...budak tecik ni dah bersiap2x nak gi majlis kahwin kak Aizan...budak ni jadik flower girl kak Aizan tau..hihihi...Actually mase aku type entry ni..kak Aizan dah pon selamat jadik isteri org..tahniah kak! santek tak flower girl akak sorang ni? hahhaha
posing dik..jangan tak posing...dah cantik kan..rugi tak posing! hahahah..sgt bolat kan mata die!!!!
posing maut sey..ahahhaha..ank mama dah tantekkkkkkkkkkk!!!!! jgn notty2x k kat umah org!
kite tgok jelah gambo budak ni posing sakan...ke mama die yg paksa posing..hahahah

Last but not least..Selamat pengantin baru buat kak Aizan dan suami..semoga kekal abadi ikatan ini..dan tahniah buat cik Nesah sbb dpt menantu baru! lepas ni cik nesah timang cucu lagi!
anyway...ini adalah wedding of the year family besar kami okeh! hihi
 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!