Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 20, 2011

Jom Join Churp Churp..Mama Qadida Baru join!

Assalamualaikum...
 Mama Qadida baru je join churp churp!
Churp churp ni adalah seperti nuffnang gak laa.lagipon ianye under nuffnang .boleh dapat reward if kite share beberapa iklan churp sama ade di blog, facebook,twitter,YM ..or email....so, sape yg takde blog pon boleh join kan...lagipon aku rasa churp churp lagi senang dapat duit daripada nuffnang sbb dalam sehari aku dah dapat RM1.00 uols! Senang jek.. uols just kena share iklan.. if ade orang klik iklan tu kita dah dpt duit!
so, sesape yg nak join churp churp untuk dapat side income sambil join campaign n shopping ngan harga yg berpatutan...boleh lah click DAFTAR SINI untuk register dan terus boleh dapat reward!
okeh..skang meh aku bagi ckit contoh iklan2x di churp yerk: uols klik aje ke link picture2x di bawah ni utk melihat iklan2 yg hebat k! check it out!
http://www.churpchurp.com/mamaqadida/share/digi-iphone4
http://www.churpchurp.com/mamaqadida/share/digibonuslinkpromo

Get 5X bonuslink points when you pay your broadband bill. #digibroadbandbonuslink. klik je gambo kat atas ni kalau nak bonuslink bg sesape yg guba digi broadband

http://www.churpchurp.com/mamaqadida/share/Scala
yg ni plak bagi sesape yg nakkan kulit cantik...MilkADeal nak bagi voucher menarik pd uols sume..Secretly shape up! Literally! Buy ur second skin from #Scala with RM28 vouchers worth RM68! Only frm #MilkADeal  
so..apelagi? jom klik2x iklan kat atas nun..sambil tu uols boleh gak dapatkan side income dr churp churp ni..so..once again..sesapa yg nak join churp churp reward ni..uols boleh klik di sini ....>DAFTAR SINI


 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!