Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 6, 2011

Jom Join Bloglist Blogger Baru

Assalamualaikum...
klik sini untuk join

tengah blogwalking terjumpa plak blog adik ashfa ni . Yg aku suke ngan blog die ni sebab die suke membantu blogger2x yg baru menceburkan diri dalam dunia blogger ni.baguskan die..
Die ade mengumpulkan blogger2x baru dalam website ni -->>http://gengbloggerbaru.blogspot.com/
so, kali ni die nak buat bloglist untuk bulan March...dan sesape yg nak join bloglist kat situ mesti ade bilangan follower yg tak smpai 300 keatas..so,mama qadida layak lah ye adik sbb follower mama qadida agak kesian bila tgok sejak dah pindah umah abru ni.ihiks

untuk keterangan lanjut, jom masuk ke sini

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!