Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

Jawab Soalan

Assalamualaikum...
Hari ni entry nak menjawab soalan je: 
  1. LELAKI pilihan anda ?
    ~ Yg ganteng!!!...ahahahha...takdelaa...janji die sayang saya pon dah cukup!
    bukan senang nak cari org yg sayang kat kite betul2x zaman skang ni ..dan suami saya adalah  seseorg yg memang menyayangi sy ..sbb tu sy pilih die...wang dan harta boleh dicari...rupa tak penting..  pangkat dan keturunan pon tak penting..sbb esok lusa..kalau Allah nak tarik nyawa...hanya jasad dan badan je kite bawa ke alam sana..tp segala harta,pangkat dan kekayaan sume dah takda maknanye!
                 
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
    ~lelaki seksi bukan saja dari segi tubuh sasanya tapi dari segi gaya dan percakapannya...kadang2x bile lelaki tu memberi tenungan yg "AUUUUU!!!" menggoda u! pon dah nmpak seksi! hahhah
    Pendek kata, lain lelaki,lain keseksiannye...huhu...mcm mr hubby ku...seksinye adalah time mood romantik die datang...haaa..mmg seksi aku rase ...hihi ;)
  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    ~Yups..Kebanyakan nye mcm tulah yg aku dengar.....bukan nak cakap ape...sometimes mr hubby ku sendiri mcm ade ciri2x tu selepas berkahwin..pendek kata,aku rasa smua lelaki sama je kots...tak banyak...skit mesti ade menda ni...huhu...tp yg penting die bertanggungjawab sudahlah....kasih syg boleh dipupuk kalau nak..betul tak?
  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    ~Sanggop ke tak sanggop ini sume belakang punye cite..kite tak hadapi benda ni...so,maybe kite takleh cakap ttg benda ni sebenarnye...mgkin kalau kite dah berada disituasi tu..barulah kite dapat jawapannya ....so, aku tak brani cakap bnda ni...ni sume kerja Tuhan..kalau dah Allah dah tertulis yg kite ditakdirkan idup bermadu....ape nak buatkan...Allah lebih berkuasa!

  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    ~Aku akan nangis..nangis dan nangis...sbb aku akan menyalahkan diri aku...adakah aku tak sehebat perempuan yg ingin dimilikinye tu?  mgkin ade kekurangan dalam diri aku yg prlu aku perbetulkan..yelah..kalau aku perfect dimata suamiku..pasti suamiku tak akn cari lagi pempuan lain rite! so, apepon yg terjadi..perlu sntiasa pandang dan renung diri kite sndiri,....mgkin ade yg tak kena...hmmm muhasabah dirilah

  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
     ~Dua-dua pon boleh jadi...skang ji takde istilah perempuan lebih baik dari lelaki or lelaki lagi baik dari perempuan...dua2x mahkluk ni sama aje sbb dua2x bergelar manusia..manusia di muka bumi ni sume sama...

  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    ~ Soalan ni pon aku nak jawab sama mcm jawapan no 6..huhu

  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    ~yerp maybe...tapi kalau tengok dari pandangan positif...cemburu tandanya sayang kan...so, tak salah kalau nak cemburu ...sedarkan diri pasangan kite skit yg kite syg dielah maka kite cemburu...ade fahemmmm? huhu

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!