Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 7, 2011

I Loike Hijab Fesyen

 Ini entry melekat ngan gam gajah utan..
sila scroll ke bwh utk melihat entry terbaru
Assalamualaikum...
 Salam hari Sabtu uols!Baru balik dari keje and baru lepas jumpa customer ..hantar tempahan coklat Doorgift dari FianieDeco.
Dah siap dah doorgift yg ditempahnya sejak bulan lepas. Semalam bersusah payah aku menyiapkn doorgift tersebut..Alhamdulillah aku dapat siapkan coklat doorgift yg sebanyak 150 boxes = 300 pcs total selama 2 hari sahaja. Buat sorang2x sambil diganggu oleh Darwisya.
Lega rasanya dah siap..Customer pon nampaknye puas hati..mungkin sebab paling murah dipasaran kot coklat2x saya ni..ihiks..
Tapi hari ni taknak citer pasal coklat dulu...hari ni nak citer pasal Fesyenista Hijab..its all about hijab,pashmina,shawl,inner fesyen,syria,tudung awning dan sebagainya.
Kenapa ? sebab hati Mama Qadida telah dicuri oleh fesyen2x yg aku sebutkan tadi. Especially bila aku jumpa satu biznes online tudung yg sangat2x hebat aku rasa..yg sangat memenuhi fesyen wanita bertudung masa kini! 
Pestime masuk ke laman web biznes Ayun, aku trus tertarik okeh..smua jenis tudung dan fesyen terkini smua ada...Dan yang paling latest, inner 2 & 3 tone..means,gabungan 2 or 3 warna untuk inner...biasanya kan kite tengok n pakai inner yg satu kaler je kan...sesekali kite buat kelainan,best gak kan..contohnye adalah inner yg kat bawah ni:
 inner ni aku baru grab satu dari kedai Ayunar. Ini inner 2 tone ,gabungan warna pink & black..aku amik black sbb boleh match ngan ape2x baju kan..dan inner ni jugak boleh dijadikan satu tone je cth kalau kite nak pakai warna black..kite biarkan warna pink ke belakang aje..mudah sgt..
okeh..inner 2 tone diatas tadi apabila dipakai,akan jadilah bentuk seperti di kiri gambar or dikanan gambo diatas ni..ade yg boleh digayakan dengan brooch or pin yg kecil.sgt cantekkan? fyi, gambo diatas ni agu amik dari website ayunar dan inilah wajah ayunar sebenarnye...die yg tokey dan dielah model kepada bisnesnye sndiri...sgt cantikkan die? korang akn kagum kagum sgt ngan die bila masuk website die kat sini...
suke sangat bile tgok fesyen2x hijab skang ni...tapi hati mesti berani lah..jangan pedulikan ape org kata sebab kebanyakan fesyen2x hijab dan inner terkini ni daring2x okeh..hanya org yg berani tampilkan diri aje yg sanggup pakai...okeh jom kite tgok lagi fesyen hijab yg daring tu..huhu

ini antara contoh2x eksesori yg org suka pakai skang ni especially adik2x muda..kalo mak2x org mcm aku ni layak ke hek? ihiks Tapi tak salahkan kalau kena dan padan dengan diri kite dan gayanye..uhuks
neway..jom layan cth2x pic yang menggayakan hijab/tudung dengan aksesories2x..
 ini klip bunga2x handmade yg aku grab dari kedai online gak..tapi lupe nama kedainye sbb yg ni aku beli dari pesbuk...die yg buat sndiri klip ni. harga rm6 termasuk postage rm10
 see...gambo ni aku gerab dari pesbuk ayunar. Aku tak taulah ini model ke ape..gaya macam model...model ni pakai shawl gipsi dengan 3 tone inner dan aksesories tie scarf kat yg digayakan atas innernye tu..sangat awesome kan...tengok..bukan org yg free hair je boleh bergaya...gadis muslimah yg bertudung pon boleh bergaya asalkan tak melampaui batasnye..
 yang ini pon inner 3 tone digayakan dengan shawl...dan dicantikkan lagi dengan aksesori reben di sisi kepala..sangat cantik okeh..tp gaya mcm ni sesuai utk adik2x muda kot..

 yang ini pulak beberapa jenis hijab / shal yang dijual oleh kedai ayunar..ini shawl cotton...sangat selesa dan mudah dipakai...see..tudung pon ade yg cotton kan...igtkan baju je..rasanya bagus kalau pakai tudung jenis cotton ni sebab elok terletak..tak lari2x...
ini plak jenis pashmina...antara hijab terkini yg sering digayakan gadis yg suke berfesyen..awesome! nampak tak mcm rantai kat atas kepalanya tu? ha..itupon salah satu aksesori bertudung terkini...sangat santek dan ada gaya kan
 ini plak shawl Ratu namanya..shawl yg paling terkini...sweet sangat sape yg memakainya..macam nak gerab satu la! huhu harga baru rm20 di kedai ayunar..sangat murahkan?
 okeh.ini plak antara fesyen2x gaya bertudung terkini. yang paling penting...sangat bergaya n exclusivekan..
sebelom tu..pada sesape yg nak tgok jenis2x inner dari kedai ayunar..boleh masuk ke sini
inner ayunar adalah paling terbaik takat ni. tutorial Gabungan warna  pon ade.
pastu yg nak tengok sendiri video tutorial bagaimana nak menggayakan inner dan hijab..boleh plak amsuk ke sini
macam2x video tutorial hijab ade kat situ yg dibuat sndiri oleh ayunar...credit to ayunar!
ini website kedai ayunar okeh:

jom tgok mcm mana plak mama qadida berfesyenista/berhijab..akakakka..malunye..
 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



 ihiks..abaikan muke mama qadida yg tembam the bam tu yerk..akakkaka

Last but not least...brita baik buat warga Johor especially warga JB...Biz hijab n Shawl ayunar akan diadakan di Konsert Jom Heboh oleh Tv3 di Danga Bay Johor Bahru pada 12th & 13th March ni...jangan lepaskan peluang untuk ke booth ayunar ...kite jmpa di sana..sbb memang dah plan nak grab beberapa inner n hijab..weeee..happy sgt! tak sbr jmpa ayunar pon ye gak..ihiks

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!