Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 20, 2011

Happy 32nd Birthday To My Lovely Husband

Assalamualaikum...
Kek di atas adalah khas untuk mr hubby yg dah genap usia 32tahun hari ini..
~Happy birthday to U!~
 ~Happy birthday to U!~
~Happy birthday to Abang!~
~Happy birthday to U!~ 
Clap hand1000x!

Semoga dengan bertambahnya usia mr Roslan,maka bertambahlah kematangan dalam menguruskan rumahtangga kami! Doa sayang agar abang sentiasa dipelihara oleh Allah swt,diberkati sentiasa serta dimurahkan rezki yg melimpah ruah dari Yang Maha Esa. Amin 
Dan tak lupe jugak,smoga menjadi bapa yg penyayang untuk anak2x kita. insyaAllah
takde ape yg kami celebrate kan selain doa dan harapan spt diatas.  ops..sebelom tu nk bgtau..kek yg kat atas ni adalah hasil dari carian encik gugel yerk..kang ade yg konpius plak..hahahah
nak share gambo2x tahun lepas..gambo diatas ni adalah gambo semasa birthday mr hubby yg ke 31thn pd tahun lepas..kami celebrate di Kenny Rogers. kek tu aku order khas utk mr hubby...tahun ni mcm takde mood la nak celebrate bagai...maybe lepas hubby balik sini kot..die balik kampung sbb ade hal kat kampung...

kek mr hubby tahun lepas..kek edible image bersama anak kesayangan..mase ni wisya baru 5 bulan kots..
haa...yg ni bukan thn lepas punye hokeh..ini coklat box homemade yg saya buat khas utk mr hubby sempena ulangtahun kelahirannya..hope mr roslan suke! huhu
Happy Birthday abang!

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

4 comments:

Nizam said...

happy birthday to ur husband...semoga diberkhati selalu... Amin

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

tq so much nizam for ur wishes!

storyfromme said...

happy birthday untuk suami akak :)

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

thanx u so much adik storyfromme

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!