Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 13, 2011

Haneezan's Wedding

Assalamualaikum...
malam nan buta ni baru dapat hapdet belog kan...takpelaa..janji hapdet kan....yg penting dah taknak biarkan belog ni bersawang lagi..
ce tengok gambo budak tecik kat bawah ni...weols pegi mana plak ek siang tadi? Bergown kembang bagai si wisya...check it out okeh..


 ank mama santek sangat hari ni...gi mana tu kak? fyi, gown ni adalah gown sewaktu wisya menyambut besdaynye yg ke setahun ...beli online gak tuuuu..huhu



 uiks..sape kawen tu? bila ternampak banner..haruslah bergambo kat banner kan...ohhh..rupanye mama qadida pegi majlis org kawin!!! sape yg kawin?



 ohhh...Puan Haneezan Harun,classmate mama masa study kat nursing college dulu...Haneezan atau nama panggilannye Izan ni juga satu tempat kerja ngan aku kat Puteri Specialist Spital..Tapi die kije kat ward. Aku kat Scope Service. Alhamdulillah..IZan dipertemukan jodohnye dengan lelaki yg berasal dari Sabah..tpi suaminye ni bekerja di KL..dan Izan akan ikut suaminye ke KL tak bape lama lagi...die terpaksa transfer ke Hospital di KL...maybe,Ampang Puteri,Damansara Specialist or Tawakal Spital maybe...die belom decide lagi actually....hmm..aku akan kehilangan sorang lagi kawan baik di Puteri Specialist ni..huhu...sedihnye izan nak tggalkan fiza! i'm gonna miss u izan!



 Wajibla tuan punye belog snap gambo ngan perantin utk dimasukkan ke belog n pesbuk...as usual! lol..
abaikan jelah yerk muka bam bamku itew...i dah semakin bam bam uols....asben i pon tarak kesah...die soka i chubby2x u know! sedap pelok katanye...muahahaha...sensored gitu!
btw, i loike baju perantin izan okeh! awesome! pandai izan pilih..mcm ratu gitew



 izan dan asben di meja makan beradab...smoga berbahagia ye izan n asben! cepat2x proses baby tau! nanti wisya ade geng! hiks
kalau nak tau..pengapit izan yg berbaju biru tu adalah member sekerja di spital kami gak..Jun namanya...Jun nak amik berkat tu...tu pasal lah die nak jadi pengapit izan...hehehhe..takpe...fiza doakan Jun plak lepas ni ikut jejak izan ek..amin



 sangat soka pelamin izan sbb i luv pinky! rupanye izan pon penggemar pink! i loike!



 posing sebelom balik...majlis izan diadakan di sebuah Dewan di area jb..ade aircond okeh dewan tu..sejuk je



pengumuman2x...busu wisya sorang ni dah balik dari asrama..kan choti sekolah dah bermula selama seminggu..yahoooo..wisya suke! boleh main puas2x ngan busu..mama tau wisya windukan busu dan busu pon apetahlagi kan..



 posing wajib antara ibu dan anak ...yg ni masa nak balik dah...



posing solo pon antara aktiviti wajib mama qadida gak okeh...hahahha

okla..last but not least..selamat pengantin baru buat Izan & husband..semoga kekal ke hujung nyawa dan smoga bahagia sntiasa ..amin
jom nyanyi ckit utk izan
"Selamat..pengantin baru...semoga ..kekal abadi..bahgia..ke anak cucu...sentosa..murah rezeki.." 

anyway tunggu entry mama qadida ke jom heboh danga bay k...mama jumpe someone special sape kat sana ek? nak tau? tungguuuu!

 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!