Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 12, 2011

Habis Lipstik Mama!

Assalamualaikum...
Tengok budak tecik ni buat ape tu?

alolololololo...meleleh-leleh ayak mata die weh...
tau kenapa die melalak hingga berwajah sayu seperti di atas???

alololololo...cedihnye budak "baikkkk bangat" nih! sayu & pilu je...huhu

okeh...nampak tak ade ape kat jari runcing petak die tu? jari ank saya berpetak-petak ye..macam wajah tuan ciliknye jugak yg berpetak..ahahahha...korang mesti tak perasan lagi kan ? okeh jom tengok bawah!!
_
-
-
-
-
-
-
see!!! jari die dah merah-merah..smpai buat mama die marah-marah!
Tengah mama ngadap lappy...die sedap main lipstick kesayangan mama...patotlah die diammmm baikkk je kat tepi katil..rupanya die dah berjaya merembat lipstik mama ni yg mama letak atas meja solek...actually aku tau perangai die yg suka sg amik lipstik aku buat main...die dah tinggi so die dah boleh capai ape aje yg ada kat atas meja solekku....oleh itu,aku selalu letak barang2x solek aku kat belah2x atas..tp tah mcm mana semalam boleh plak aku lupa nak letak kat tmpat tinggi....so, suke dan gembiralah Darwisya dapat mencapai itu lipstik semalam...huhuhu...
sudahnye abis lipstik aku jadi buruk..buruk dan buruk yg teramat...smpai patah separuh dah lipstik tu....ala, magik lipstik dari Numetric tu...aku suke pakai gincu tu sbb sesuai ngan muka aku..aku pakai yg warna oren tu...yg bile colet kat bibir akan ajdi warna pink kemerah merahan...tapi ansib baik patah separuh..kalau tidak algi hangin aku..dahlah stok lipstik tu dah takde...haisshhh...
itu yg anak dara ni melalak sebab mama die dah jadik Hulk ijo dah semalam...habis kulit anak mama kena cubit dek mama yerk sayang! haaa....sapa suh buat keje camtu?kan dah kena! next time dont do it again okeh! i'm warning u! huhuh

jom kite tengok budak yang kena marah n cubit oleh mama ia yg kejam tu!
 
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

2 comments:

storyfromme said...

alolo...sian dak kecik tu kene mara dengan mama die :)

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

hehhehehe....biar die...notty sangat...hiks

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!