Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul

Bosannye mama qadida hari ni...
internet lombab!
gambo plak takleh upload...asal upload je error...
asal upload je..error...huhu
Baru je nak hapdet citer semalam dimana darwisya demam lepas kena injection 18months semalam..isk..
ilang semangat aku nak hapdet hokeh...
geram tahap gaban nih!
rase nak hentak je lappy ni kat dinding..
errr..tp takleh! nanti mama qadida nak hapdet belog pakai ape plak kan..
kena sabarrrrrrr...hari ni sambutan maulidur rasul...
aku kena banyak bersabar kan...
better aku dengar bacaan2x ayat alquran yg banyak dilaungkan kat tv tuh..
merdu2x plak sore depa..ade yg buta pon mampu mengalunkan bacaan alquran dgn lancar dan merdu..
bagaimana plak ngan kite yg sempurna ni? ade kite baca alquran selancar mcm die? huhu..
insaf ....:)

Apepon..Salam Maulidur Rasul . Selawat ke Atas Rasullullah SAW..semoga hidup kite diberkati
dan smoga hari yg baik ini,bertambahlah amalan kite demi mendekatkan diri pada Allah swt..amin

p/s: nanti kalu line internet dah hokey..mama qadida hapdet balik citer pasal wisya demam ek..cian die..
tempat injection pon  bengkak...hmmm..smoga ank mama cpt sembuh...amin



Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!