Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 19, 2011

My 30 Series!!!

Assalamualaikum...
Hari ni entry agak special skit...kite tgok jelah picture kat bawah ni jerk..zassss...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tadaaaaaaaa...kat situ tulis "Mama Darwisya Birthday-today is the day"
hehehehhe...yups..anyway today is my very2x special day dimana tarikh inilah tarikh keramat dimana mama qadida dilahirkan oleh ibu nya..:) thanx mak sebab melahirkan angah kedunia ni dan ank yg mama lahirkan pada tarikh ini pon dah mencecah ke usia ...hmmm...tak mau cakap usia ke berapa boleh tak?? rasa cam dah tua la pulak....errr..tp i muda lagi hokeh!! angka is just a number! tak menunjukkan ketuaan pon..btul tak? hehhehe..saje nak nyedapkan ati sendiri..senang citer mcm nilah...
"usia je dah tua tapi hati muda"
ngeeeeeeeeeeeeeee..:D

Neway hari ni tanggal 19 February 2011, Hari jadi saya yang ke 30 tahun!
Welcome to 30 series Mama Qadida!! awwwww! :P
Pasni dah takde dah istilah 20 an bagai...terimalah hakikat aku dah 30 an..huhuhu...sekejap je masa berlalukan..
 Apepon, takde ape yg ku pinta di hari istimewa ini selain doa dan harapan smoga aku dipelihara dan diberkati sentiasa oleh Allah swt..Amin!
Smoga aku menjadi insan yg lebih taat kpd Robb nye...dan diberi kesihatan yang baik serta dijauhkan segala kesulitan dalam hidup..Amin yarobbul alamin...
dan yg paling penting..smoga aku dapat menempuh kehidupan yg penuh cabaran dan dugaan ini dgn tabah dan menjadi ibu dan isteri yg berjaya kepada suami dan anak2x ku..amin!
Apepon,aku bersyukur dengan kehidupan yg aku lalui skang...kerna manusia yg sentiasa bersyukur itu akn selalu diberi ganjaran oleh Allah swt...

Walaupon mngkin takde party or majlis utk diraikan hari bahgia ini tp ianya tetap hari yg penuh bersejarah dan istimewa di hati ini...mgkin kek di atas ni menjadi pengubat segalanya...cantik kan kek ni?
buat semua sahabat handai,keluarga ,dan saudara tercinta,trima kaseh atas ucapan dan doa kalian especially yg kebanyakan nya wish kat fesbuk tu,thank u so much for uolss !!! dengan ucapan "takde hadiah ke?" 
hehehe..takdelah..saje gurau...
okeh..
last but not least..tq so much for my dearest hubby atas ucapan mu ..walaupon abg tak wish pon hari ni,tp sayang  tau,birthdate syg sentiasa abg ingati...huhu
asben sy balik kampung mak die arini lepas balik kije malam semalam..hp die plak buat hal,...
so,aku faham..hiks..
anyway syg tuntut janji abg nak bagi hadiah mggu depan...katanye laaaa...hadiah extend minggu depan..tggu dpt gaji mggu depan katanye..hiks...
~~~"happy burfday to me!!! happy burfday to me!!! happy burfday to Mama Qadida/Fiza!!! Happy burfday to me!!!~~~
Clap hand3x
   








www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!