Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 19, 2011

Hmmmm....HUM TUM!

Assalamualaikum...
Tadi kul 2pm  ade movie hindustan kat tv3, "Hum Tum" tajuknye. Klu uols nak tau..mama qadida suke sgt ngan cite ni..dah banyak kali pun ulang tayang tgok citer ni...siap ade dvd lagi...buat collection...memang aku ni antu bollywood tp tak tau nape..aura citer ni lain macam ajer...aura die  kuat sangat pd aku..tak jemu tengok and setiap kali tengok je..mesti menyentuh hati dan naluri wanita aku...ntahlaa..no komen..yang benonye..tak berani nak cakap n luahkan kat sini..biarlah aku pendam kan aje..rahsia hati ini..


 aku suke poster  cite ni..sgt menarik kan hatiku..ihiks..dah macam david teoh dah aku bercakap..maklumlah baru lepas tengok raja lawak tadi..suke tgok gelagat si david teoh tu....sangat melawakkan hokey! hahahaha
Salah satu sebab aku gile suke tgok cite ni adalah kerana ade dua org pelakon peberet aku ni..Rani Mukherjee & Saif Ali Khan...Antara actor bollywood pujaan aku selain Priety Zinta,Juhi Chawla,SRK n Amir Khan u!
Citer ni besh sgt ..memang citer ni cintun cintan semata2x tapi sebenarnye kalu tgok betul2x die ade mesej yg nak disampaikan kat situ..especially utk adik2x yg baru nak bercinta ni..
kesimpulanya..kalau uols ade terjatuh hati ngan seseorg yg istimewa dihati,janganlah uols sesekali pendamkan terus kedalam hati....atleast luahkan saja hasrat dihati tu sebab siapa tahu,yg dicintai itu juga ade menaruh hati juga pada kite...
so,kalau kite trus diam n pendam tanpa meluahkan walau sedikit pon.takde siapa yg tahu kmu berdua rupanya saling mencintai..dan in the end...masing2x terlepas 'cinta sejati' begitu saja..
itulah sebenarnye mesej citer ni...dan adakah ianya pernah berlaku dalam hidup mama qadida? hanya Allah dan aku saja yang tahu...hmmm ..enuff is enuff...tiada guna diungkit perkara lama..yg penting jgn jadi mcm diriku ek..yg pernah kehilangan cinta sejati suatu tika dulu...cume bezanye..disaat2x akhir,aku pernah luahkan jua hasrat dihati namun,"bukan jodoh kami" tu ajer.. :'(

Huhuh..tak yahlah sedih2x sgt...jom kite tgok sinopsis citer ni..anyway..aku suke sgt dgn lagu Hum Tum dalam citer ni..aku ade upload video klip lagu hum tum kat bawah yerk...sila teruskan pembacaan..hihi

Hum Tum Synopsis

Rhea gets married to a man chosen by her family, whose name is Sameer. The marriage does not last long, and ends in a divorce, with Rhea living alone with her mother. She meets with another man named Karan, and after several confrontations and misunderstandings she begins to fall in love with him. Rhea introduces him to her mother, who approves of Karan. When the time comes for the engagement ceremony, Karan tells her that he only wants to bring some happiness in her life, had never considered himself a groom. Much to Rhea's shock and disbelief, he tells her that he would like her to get married to a man named Mihir, who he feels is good enough to be her new husband.


Both Rhea Rani Mukherjee and Karan Saif Ali Khan meet on a flight from Mumbai to New York as both are going to study there. On the flight there they meet, talk however Rhea finds Karan's fresh attitude disengaging and when he kisses her they part on angry terms. Than they continue to meet over the years including in New York and when Rhea is getting married. Karan and Rhea's relationship develops as their meetings continue - will they end up together?


After a failed marriage between Rhea and Sameer, Paris-based Rhea meets with Karan Kapoor while on a flight from Paris to Bombay, and both are attracted to each. On her return to France, they meet again, and this time Rhea introduces Karan to her mom, Parminder Prakash, and Karan, in turn, introduces them to his dad, Arjun Kapoor. Rhea hopes that Karan will propose to her, as she is in love with him, only to find out that Karan has been busy looking for a groom for her - which he has found in his childhood buddy, Mihir Vora. Will Rhea accept this arrangement?



Hum Tum Movie Info

Country : India


Distributor : Bodega Films
Movie sound: DTS / Dolby Digital
Movie color: Color
Language: Hindi
Genre: Romance / Comedy / Drama / Musical / General.
Release Date: Friday 28th of May 2004
Run Time: UK:142 min
Banner: Yash Raj Films
 suke cartoon character dalam citer ni...actually ini karakter kartun yg terdapat dalam komik kartun yg di cipta khas oleh karan(saif ali khan) dlam cite ni..die buat komik cinta ni semata2x utk meluahkan perasaan die pada gadis (rani)yg die cintai dan terpisah kerana kesilapan mereka yg tidak meluahkan perasaan memasing..so,akhirnye die jumpa jugak pempuan tu setelah komik ni diterbitkan...sweet kan...hmmmm..tingat plak citer dedulu..opssss...taknak citer...nnti nangis..
 i luv saif ali khan..so ensem u!!!!
 kalau ade citer movie yg saif berlakon...aku melekat tgok depan tv u!
 

 i luv rani too....she's a very talented actress actually..luv her smile! thumbs up for u rani!
 wajah saif ni mengingatkan aku pada seseorang...hmm..forget it...nnt ade org marah!

inilah video klip lagu dalam citer hum tum yg aku minat sangat2x..music...tone..irama...dan lagu yg sangat harmoni dan romantic utk didengar....tenang aje lagunye...tiapkali dengar lagu ni..mcm nak jatuh airmata aku..hmmm..hayati ye lagu ni...mersik sgt iramanya.
ni plak lyricsnye..siap nyanyi aku ikut lirik ni..sgt suke!


Saanson Ko Saanson Mein Dalne Do Zara

Saanson Ko Saanson Mein Dalne Do Zara
Dheemi Si Dhadkan Ko Badne Do Zara
Lamho Ki Guzarish Hai Yeh Paas Aa Jaaye
Hum… Hum Tum…
Tum… Hum Tum…

Aankhon Mein Humko Utharne Do Zara
Baahon Mein Humko Pighalne Do Zara
Lamho Ki Guzarish Hai Yeh Paas Aa Jaaye
Hum… Hum Tum…
Tum… Hum Tum…

Saanson Ko Saanson Mein Dalne Do Zara

Salvatein Kahin Karwatein Kahin
Phel Jaaye Kajal Bhi Tera
Nazron Mein Ho Guzar Tha Hua
Khwabon Ka Koi Khafila
Jismo Ko Ruho Ko Jale Do Zara
Sharmo Khaya Ko Machalne Do Zara
Lamho Ki Guzarish Hai Yeh Paas Aa Jaaye
Hum… Hum Tum…
Tum… Hum Tum…

Saanson Ko Saanson Mein Dalne Do Zara

Choolon Badan Magar Iss Tarah
Jaisa Surila Saaz Ho
Hum Hai Re Chupe Tere Zulf Mein
Kholo Ke Raat Azaad Ho
Aanchal Ko Seene Se Dhalne Do Zara
Shabnam Ki Boondein Phisalne Do Zara
Lamho Ki Guzarish Hai Yeh Paas Aa Jaaye
Hum… Hum Tum…
Tum… Hum Tum…
Saanson Ko Saanson Mein Dalne Do Zara
Bahon Mein Humko Pighalne Do Zara
Lamho Ki Guzarish Hai Yeh Paas Aa Jaaye
Hum… Hum Tum ... -5
  Image Hosted by ImageShack.us
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!