Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 5, 2011

Belog Daku Berwajah Baru Gitu

myspace glitter graphics
                  Wahhhhhhh...hari ni mama qadida bukak blog dgn hati yg sgt girang Dan ceria hokeh!!!!
Lihatlah donia...wajah baru blog mama qadida ni! SUPRISE!!!!
First and foremost, Aku nak ucapkan ribuan & jutaan lemon terima kaseh yg tak terhingga buat org yg bersusah payah menukarkan template baru diarimamaqadida's blog ni. Orgnye adalah adik nora nyza. kite
Dialah yg buatkan blog Aku jadik cute mcm ni and die buat mengikut citarasa Aku tau! Aku mmg dah lama berkenan nk blog berupa mcm ni Dan akhirnye tercapai Sudah hasrat hati setelah jumpa adik nyza ni.
Kalau uols nak tau, dia memang ade buat bisnes sambilan mereka cipta template..selain tu die ade gak ambik tempahan buat banner n header blOg. Adik ni masih student lagi tp die buat partime buat benda ni. Harga plak mmg sgt2 berpatutan. Utk template blog Aku ni je baru rm15 sahaja. Murah tak..murah tak? Walaopn murah tp hasil kejenya sgt memuaskan hatiku hokeh!. Bravolah dik dari mama qadida.lenkali boleh buat lagi Ye.. actually aku kenal ngan nyza ni dari adik Myra Vea  yg dah buatkan aku header blog aku yg kat atas ni....ha..ni pon lagi sorang..pandai buat header...myra pon ade buat banner gak cume die takde buat template blog..sbb tu die kenalkan aku pada adik Nyza ni bile aku ckp aku nak die buatkan template belog pulak...
so, sape2x yg nak tempah header blog , boleh hubungi myra di sini http://myravea.blogspot.com/

dan sapa2 yg berminat nak kasi cantikkan blog plak, bolehlah contact adik nyza kat blog nyza sndiri di http://adorablenyza.blogspot.com/ kalau boleh add facebook dia dulu k. Nnt dia akn berurusan dgn Kta kat Pesbuk je.
Neway tq so much for adik nyza Atas blog yg cantik ni dan juga buat adik myra kat header yg kat atas ni...dorang ni muda2x dah berbakat bab2 design ni... Ni yg mama qadida makin semangat nak hapdet blog hari2 ni. Pastu skang ni koje aku asik nak ngadap belog ni je.tak jemu2 Aku tengok belog Aku ni. Hehehe. Cantik sgt.poji belog sndiri xpe ek.hiks
Image Hosted by ImageShack.us


myspace glitter graphics www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!