Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, February 12, 2011

Banner Fesbuk Pulak Dahhhh..



first, type Profile Banner dekat bahagian Search dekat Fesbuk
tuh. Guna Application tuh
. then, dia akn kuar slide spt di bawah ni....


.

so,ikut Step 1. Type lah nama sendiri atau kawan korang. Then, ikut Step 2, tick Upload Your Own Image. Itu pun kalau korang nak letak gambar sendiri macam I. Kalau tak mau, tick Choose From Our Popular. Banyak gambar comel comel comel dan cantik cantik cantik dekat situ. Pilih jer ek.

Ok. Sambung yang macam I buat ek. Lepas dah Choose File, klik pulak Make It. Lepas tu kan, nanti dia akan auto-upload dalam fesbuk korang. Lepas tuh kan, nanti korang tengok fesbuk korang, akan ada satu folder Profile Banner. Ada 5 gambar dalam tuh. Korang tag lah sendiri nama korang. Lepas tuh, SIAP! Heeee~~


Glitter Graphics


Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!