Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 23, 2011

1tube...Youtube Versi Keluaran Malaysia..

Assalamualaikum... 
Skang youtube pon dah ade yg versi malaysia tau! Namanya 1tube .
1TUBE.MY adalah komuniti video klip Malaysia. Kami menyediakan platform untuk anda berkongsi video.
contoh website 1tube adalah macam gambo kat atas ni. Ianya hampir serupa ngan youtube cuma ianya versi 1 malaysia. Dan yg lebih istimewa lagi,1tube ni ditubuhkan oleh kalangan blogger malaysia uols!
pernah dengar tentang vblog tak? vblog tu adalah singkatan nama videoblog. skang ni blogger pon bukan sekadar boleh menaip entry tetapi juga boleh membuat video. Dan bile video yg kite hasilkan tu siap,kite upload je kat 1tube ni sbb kebanyakan yg join 1tube ni adalah dikalangan blogger tegar...so,kepada pemblogger,jangan lepaskan peluang..kunjungilah 1tube..terdapat banyak aktiviti1x blogger yg kite dapat dari sana...check it out..
klu nak masuk kesana..klik je sini
1tube jugak ade tubuhkan komuniti di fesbuk..sila terjah ke sini utk join fesbuk 1tube yerk.
siap ade contest menyanyi lagi tau yg uols boleh join...boleh menang adiah berupa wang tunai okeh! 
selamat menjoin! ahaks...
p/s: skang ni kalau nak upload,dah tak perlu pakai youtube lagi..upload je guna 1tube yerk uols! huhu
Nak tambah duit selain Nuffnang? Klik2 banner bawah!! www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!