Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, January 29, 2011

Khurafat terbaekkk

Wow!!! kagum sgt ku dengan movie KHURAFAT terbitan Syamsul yusof (ank yusof haslam) ni.
Memang terbaek wok!! bak kata Ariel AF
Pendek kata, citer ni berjaya buat aku jadik surrender nak tengok..mmg aku cakap ngan hubby aku yg aku rasa cam nak kuar je dr wayang tu tp aku tahankan jer...dada aku ni sentiasa aje berdebo-debo bile tgok setiap plot movie ni...sereeemmmmm gile hokey! Tak sanggop aku nak tgok...aku rasa ,inilah filem seram melayu yg pertama kali aku tgok smpai tutup2x mata..kalau sebelom ni,aku tak pernah nak tutup2x mata bile tgok citer antu...tapi kali ni..huhuhuhu...mmg naik bulu roma aku dan aku mcm dpt rasakan yg aku yg berada dalam filem tu..wow!!! mcm tu hebat skali syamsul buat filem hantu! kalah David Teoh wooo..
pendek kata,filem khurafat ni citer die standard mcm filem antu korea or thailand...kemuculan hantu die sebiji mcm cara antu korea muncul..dengan bunyi bunyian die..terbaek wok!! hiks
kalau suh diberi markah per sepuluh..aku akan bg 9/10..what a good job!!
walaupon ku agak terlambat skit nak tgok citer ni..tp aku puas ati..n tabik spring kat pengarahnye...
banyak beri pengajaran pon ye jugak...
 actually ,aku tgok citer ni mase hari rabu lepas  ngan mr hubby kat Jusco Tebrau jb... balik keje trus decide nak pegi tgok sbb kebetulan abru dpt gaji..n kebetulan jugak Darwisya takde...so,mudah lah skit kami nak berimba ria serta beronggeng ronggeng laki bini..ahaks
kami tgok tayangan pukul 7.45pm..lepas solat maghrib..
sebelom tu, ku pergi teman mr hubby main game..tetiba plak nak main game si inche Lan tu...terpaksa lah sy menemaninya...bosan tggu wayang nak start kan..
tgokla gambo inche hubby sy tu main game yerk...memula main game keta
 
aksi bapak budak yg kekonon gi race kat track...huhu
sementara buhsan tggu mr hubby ngadap game..daku pon buatlah aksi sndiri ..berpossing sorang2x..hiks ..mr hubby kalo dah main game..mana igt org keliling..die dah masuk donia die dah..huk
pastu main game lawan2x plak..aduhaiiii..layankan jelaa...uiks..tp hubby teror wooo..asyik menang jerk...dah smpai stage 10 pon tak abis2x lagi..skali jam lagi 5 minit nak star wyg..aku yg tarik hubby suh stop..kalo tak..mmg tak stop2x la game tu sbb hubby ckp..selagi game tak kalah2x...selagi tulah kite leh main ..huuhu..masak!

 pas tgok wyg...aktiviti menggumukkan badan la plak..lepas kuar dr wyg..terasa betol lapo gile! huhu..hubby banje makan kfc ...sowi gambo terbalik sbb tuan umah malas nak edit..ahaahahha
okeh..itulah kesah sy n mr hubby bila Wisya takde ngan kami..sekian
p/s: wisya dah selamat balik umah dah mase hari khamis malam....syukur...rindu sgt ngan die..die pon peluk daku mcm taknak lepass...sian ank mama!
Image Hosted by ImageShack.us
www.tips-fb.com

2 comments:

MaMa3H said...

salam kenal fiza,mmg best citer khurafat ni kan..mmg x rugi klu tgk...serammmm...

ohhh....fiza pakai iphone3G yer...yg tu x pasti boleh x download blogpress...saya ada wat entry khas utk fiza...check it out....tq

kem salam kt darwisya yg comelll itew...:)

Mama Darwisya a.k.a Fiza Qadida said...

hye mama3H
anyway thanx sbb sudi comment kat sini n balas pertanyaan saya..sy follow mama tau sbb sy dpt tau mama 3 h ni org jb...sy pon dr jb gak..hope still keep in touch yah...u follow!
nnt sy baca entry khas tu yerk..tq

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!