Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

Dajal tgok wayang... kuikuikuikui

Nak mulakan entry ni pon haku dah tergelak gelak sorg2. Tp Mmg Kat sinilah tempt aku nk lepaskn kesah ape yg berlaku pd aku n member aku Semalam.
Semalam aku n member dah decide nak tgok wayang. Aku yg beriya2 ajak member a.k.a bff aku tgok wyg lepas balik keje sbb bff aku ni xlama lagi nk balik ke Sabah smula utk sngguh next semester. Bukan senang weh nk jmpe Ani ni. Nama penuh bff aku ni mahani bt syed zaid. Die ni minah Arab.
So, dlm kul 3 ptg,aku dah col die nak ajak tgok wyg. Die on jerk bile aku ckp aku yg nak banjer. Minah tu Mmg klu aku ckp nk blanje je..takyah pk2 dah..trus stuju! Hiks
Tp aku dah siap tuntut bile abis belajar nnt,turn die plak blanje aku. Bru aci,ye dak.
Sempat aku nyakat die, aku Kira total yg aku dah banje die,nnt nak tuntut bile die dah kije. Kikiki.
Ala Ani, gurau aku ngan ko hanya kite je yg tau..
So,berbalik pd citer wyg tu.. Molek je kul 5 sharp, haku trus lari punch card tnpa Toleh kiri kanan sbb nk kejar mase. Sbb kitorg decide nk mam dulu b4 tgok wyg.
Tiket pon lom beli lgi.. Tp dah haha Kat tenet,tayangan Janin kul 7pm. Ha... Ni yg nk cite, kunon2 nak tgok Janin... Sbb tgok gazet cam best jek kan. So, smpai je,carik park haram. Sbb kes xnak byr duit parking.so, kitorg park d tepi jalan je. Tawakal je xkena saman huhu.
Molek je dpt parking,Weol trus gi mam Kat Kedai makan sbelah city square(CS) yg tempt kitorg nk tgok wyg tu.
Lepas mam kitorg trus gi beli Tiket wyg Kat CS.
So, kitorg belilah Tiket citer Janin sbb Mmg dh plan nk tgok Janin. So,pas beli tiket, kitorg lepak dulu .mase ade sigh jam lagi. Nk djadikn citer, mase lgi 5 min nk masuk wyg, si Ani nk gi toilet plak. So,smentara nunggu Ani melepaskn hajat,aku tgokla gazette Kat tv beso wyg tu. Kebetulan tgh kuar citer gullivers(yg citer tiny people tu) ha, mase tulah aku terminat n tersyok gile bile tgok gazette filem tu.
Ati aku tertarik2 nk tgok citer gullivers tu. Molek je Ani balik dr toilet, kami trus masuk wyg sbb dah time. Mase tulah aku n Ani buat DAJAL! Kekekekekkekeke.
Elok lepas dr adik yg check Tiket tu,aku trus sound Ani, "Ani,jom tgok gullivers nak!! " sbb kebetulan masetayangan sama jam 7pm. Yg si Ani rupanye dlm diam, Mmg dr aritu tingin nak tgok citer gullivers tu. Tp disbbkn aku yg banje,so die ckp nak xnak terpaksa gak die hekot aku tgok citer Janin.ekekekek
Tu psl bile aku ckp nk tgok gullivers, die trus iya jerk. Dan Dan tu gak Ani Tarik tgn aku ajak masuk bilik tayangan gullivers. Muekekekkeke.kitorg dah mcm org pelarian cilok masuk wyg tu. Janin tah kemana .. Malu pon dah xde. Kitorg wqt muke tebal masuk .
Yg paling aku xleh lupa tang tempt duduk. Disbbkn kitorg pendatang haram, maka tmpt duduk pon kitorg main cilok gak..duduk jerk Kat mana2 yg rase nk duduk. Tihihihi.
Kitorg ni igtkn sit tak penuhla sbb kitorg agk msti org sibuk nak tgok bola Msia lwn endon kan.. So tak bajetlah sit akn penuh.rupa2nye full dokkkkk!!!
Subhanallah aku ckp! Klu nk tau, nak masuk empat Kali kitorg bertukar tmpt sbb asal duduk jerk, ade org yg punye. Tp kitorg taulah Mmg Salah kitorg kan Tp dlm Ati panas gak sbb xsangka penuh gile even ade bola. Huhu. Plak tu byk china je yg konker wyg tu. Yela.. Cinakn mana support bola mlaysia. Ye dak? Huhu
Tp mmg sepanjang Kat dlm wyg tu, selagi org x abis masuk,, n selagi citer x start, Mmg kitorg sgt2 tak senang duduk. Risau jerk ade org Kat sit yg kitorg konker tu. So, Kali ketiga kitorg dah cukup bengang dah sbb asik bertukar tmpt jer.malu weh ngan org belakang. Nnt Dorg igt kitorg ni xpandai tgok number sit ape! Huhu
Smpailah Kali keempat ,memula kitorg agak
dah lega sbb citer nk start Pastu org pon cam dah kurang masuk... Dah lega lah mase tu. Sekali.. Molek je citer dah start, ade 6 org minah china tegur kitorg yg Dorg ckp tmpt tu tmpt duduk Dorg. Ngam2 plak tu sit Mmg ade 6 Kat situ. Adoyaiii mase tu mood nk tgok citer gullivers tu pon dah xde..lepas tu smua sit belakang n tgh smua penuh. Yg tggal cuma sit paling depannnn skali.. So nk xnak tpaksa duduk sit paling depan ko. Dan inilah Kali partama kitorg tgok wyg duduk sit paling depan skali seumur idup. Mmg teleng kepala haku . Tp disbbkan kitorg pendatang haram, nk xnak terpaksa rela kan Ati dok Kat situ. Xpela kanji dpt tgok. Dan komen aku ttg citer ni, Mmg best best n best gile yg teramat. Mean, x rugi lah kami mcm org pelarian semata2 nk tgok citer tu. Thumbs up n credit la utk citer ni. Gullivers Mmg kelakar selamba gile dlm citer ni.
Tp tulah pengalaman dajal yg xbole dilupakan Oleh aku n Ani... lepas ni aku tobat nak buat camtu lagik..Kikikikikiki. www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!