Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, November 12, 2010

HAPPY OUR ANNIVERSARRY!!!!

Pd 9 November bersamaan ngan hari Selasa lepas...mama n abah Darwisya sekali lagi menyambut ulangtahun perkahwinan kami yg ke 2 tahun...hurm..sekejap sgt masa berlalu...X sngka usia perkahwinan yg terbina tlah menjangkau 2 tahun...Doa kami moga hubungan dan ikatan suci ini akn terus kekal ke akhir hayat kami..mudah mudahan kami sntiasa diberi rahmat dan keberkatan dlm mengharungi hidup sebagai suami istri...dn sebagai seorg abah dan mama..Jauhkan segala sengketa dan dengki khianat manusia terhadp hubungan kami..

ameen!!!

Ulangtahun kami,kami hanya celebrate anak beranak jerk..kebetulan asben x keje..so..sebelah malam,kami habiskan masa bersama..sbb mama qadida keje sebelah siang..lepas balik keje kul 5..berehat kejap..then lepas maghrib,kami kuar gi ke jusco tebrau..
xde ape yg kami buat..hanya makan2x n bersuka ria...darwisya pon ikut sama..kemain suke lagi dpt mamam french fries KFC...asalnye nak tgok wayang citer jgn pandang belakang congkak..skali cite tu xde tayangan malam tu...nak tgok cite lain..cam x best...so,,,sudahnye kami terus makan KFC...
pastu bawak darwisya main2x kat playground dlm jusco tu..
belikan wisya gula lollipop teddy bear...seronok budak tecit tu...
mood nak amik gambo pon xde sgt mase tu..
cume adela 2  3 gambo yg sempat snap...gambo wisya bermesra dgn abah..huhu

ngan abah kat jusco..lepas kekenyangan mamam kfc...
mama belikan lollipop..wisya suke!!! tgok tu...

bukan main suke lagi die nyonyot itu lollipop...sgt cute lollipop ni berbentuk teddy bebear...




balik umah..minum air kotak pulak...budak ni skang kuat monum..smua air die bedal..air ubat periuk pon die leh minum agaknye..pamtang mama n sape2x tgh minum air..mesti die nak ngecek...hihi

nasib baik budak ni comel mase minum pakai straw..klu x..dah lama kena ngan mama sbb kuat ngecek..heheheh..eeee..buat mama gerammm je la tgok muke kiut die ni..;)

lepas minum..wisya kena buli ngan mama....pedulik hape mama....mana tak mama buli die..lepas sampai umah..elok je mama bukak tudung..die rampas tudung itam mama ni buat pekasam...itu yg mama terus serkupkan kat kepala die trus..wakakakak



anak mama sgt tomeiii nomeiiii...

ustazah cilik...hiks

Anyway..happy anniversary for us!!
Smoga hubungan ini kekal hgga hujung nyawa..ameen!!
happy anniversary abg!! luv u so much!!!
moga dpt jadi babah yg terbaik utk anak2x kite..ameen
mama dah wish kat abah dlm pesbuk tau..hiks
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!