Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 3, 2010

DARWISYA NOW IS TURNING TO 1 YEAR OLD!!

Lama nye x tulis blog..jadi cam kekok plak bile nak mulakan..xtau nak mulakan mcm mana..
straight to da point je la ek...
actualy pada 6 hb august 2010 yg lalu..Darwisya dgn rasminye dah masuk usia ke setahun..
anak mama was turning to 1 year old!!!
Baru arini berkesempatan buat entry baru sbb blog pon baru je dibuka smggu yg lalu..spt yg smua tau..blog mama darwisya dah bertukar dr www.fizqadida.blogspot.com kpd www.diarimamaqadida.blogspot.com
sbb nye pon ku telah xplain dlm entry yg lepas dlm blog ni jugak

So,blog baru ni dibuka bersempena usia Darwisya dah masuk ke angka 1 thn lah..
bermula sudah episod kehidupan anak mama yg semakin membesar ni..
apekata kite trus je layan gambo..tp hanya gambo2x darwisya berusia 12 bulan dan update skali perkembangan terkini anak dara ni sahaja..
gambo2x besday party Darwisya plak akan ku tepek kat entry seterusnye nnti ye..
Sbb darwisya pon ade buat 1st besday party gak..jgn xtau!!! hehehe

Darwisya 1 year moments!!!

anak dara mama dah berumur 1 tahun 2 bulan klu mengikut tarikh hari ini 3 October 2010

 ini budak sgt2x notty..smpai kotak pon die masuk!! mase ni lagi berapa hari nak sambut besday..kotak ni utk letak goodies bag..huhu
 dah pandai pegang cawan sndiri...tp tiapkali minum musti tersedak..hehhe..ank mama xmau gelojoh k
 dh pandai panjat sudaaa..abis kerusi beroda ni die buat main tolak2x..
 dah pandai memapah since usia 10 bln lagi...belom boleh berjalan sepenuhnye
 sejak dh dpt kaki ni...mmg xeti duduk diam...kite risau die terjatuh n kena bucu meja kaca tu jekk..huhu
 anak mama dah pandai buat muke notty-notty..tgokla tu..haish.buat mama geram je tgok! mase ni hari raya pertama 2010
 pastu die suke buat memek yg memek yg mcm2x skang ni...ni gambo mase seblom raya.teman nenek gi cari kain langsir kat nagoya.."mama,pat la anggil nenek balikkk...wisya dh enattt niiii"" heheh

 anak dara ni rambut dah panjang ckit..so,bolehla mama ia ikat tocang camnih..ihiks..ni baru toncet..agaknye klu dah panjang smpai bahu...ntah ape la mama ia buat ngan rambut anak dara sorg ni gaknye..hahaha..skang ni pon mama ia dah byk beli sepet n riben bagai...
 haa..ini mainan adiah besday d aunty sepupu wisya dr singapore..wisya skang suke main ngan anak patung n stroller ni..smpai dah pandai dah sebut word "baby"... die pon tingin nak ade baby la tuhh..hehehh
 rezki..atok bawak balik kusi kuda ni..ade org kasi..thanx sape yg kasi ni..darwisya tak teragak2x trus naik..darwisya sgt suke main ngan kude ni!!
 ini budak suke panjat memanjat!! tgok tu..die nak amik almond bar mama!!
 anak dara ni dah semakin pandai bergaya tau..err darwisya ke mamanye yg pandai menggayakan? wakakk
 kembangnyeee skirt iaa...nak jadi pari-pari ke syg?
 spt biase mcm kat blog lama..x sah klu xde gambo ngan mama ia..ni mase raya 2010
 beraya ngan nenek!!! "minta ampon nekk klu wisya nakal2x ngan nenek!!"
 Darwisya ngan aunty ijan (mama punye spupu)
 darwisya ngan atokkk!! "tok,nak duit raya agi tok!!"
 darwisya ngan busu azhar...wisya dah pndai buli busu ek!!
skali lagi darwisya ngan mama!!
HAPPY BESDAY SAYANG MAMA!!
ok.takat ni dulu ek..jmpe lagi di lain enty..insyaallah akan di buat entry besday party darwisya dan gambo2x raya 2010..see u guys!! tata!!
www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!