Ini Blog Lama Saya...KLIK GAMBAR DI BAWAH UTK BACA!

Create your own banner at mybannermaker.com!

My Online Shop (FianieEshop)

FianieDeco Homemade Coklat

FianieDeco Homemade Coklat
berminat nak order coklat yummy dari Mama Qadida? Sila klik pada Logo FianieDeco di atas. Pasti mama buat yg terbaek untuk kepuasan anda! Mama juga menyediakan penghantaran terus ke rumah orang tersayang anda! Jom cuci mata tengok coklat yummy mama qadida sekarang sebab coklat Mama antara yang termurah dipasaran setakat ini!

My Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, September 25, 2010

WELKAM TO MY NEW BLOG!!!

Assalamualaikum...igt Mama Darwisya lagi x?
klu sape2x sebelom ni penah membaca atau menyinggah atau mengenali blog www.fizaqadida.blogspot.com..itula sy..
tp skrg,blog tu dah tggal kenangan je...dah jadi bahan sejarah n kenangan kami sekuarga jer...
Skang ni mama darwisya kembali lagi dgn blog yg bermuka baru dan ber address baru...
sbb nye blog yg lama tu mcm ade poblem laaa..
so, nak taknak,kena gak buat blog baru


dan oleh kerana blog lama tu bermasalah, itulah sebab nye sy dah lama menyepi dr dunia blogging..
tensen dgn masalah blog lama tu..
so,harap2x kawan2x blogger yg masih mengenali diri ini dpt menerima sy kembali dlm dunia blogging anda...
mmg rinduuuuuuuuuuuuuuuu sgt2x nak berblogging smula..
banyak benda nak citer tp still xberpeluang/..so, inilah masanye sy kembali..
kebetulan plak darwisya skang dah menjejak usia setahun lebih..
tentu byk lagi crita nak kecil sy tu utk dikongsikan bsama sementelah kewujudan blog ni pon salah satunye adalah krna baby sy darwisya dan juga utk bakal2x adiknye nti..insyaallah www.tips-fb.com

0 comments:

previous previous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Blogwalking!

OUR SWEET MOMENTS TOGETHER
I love u Abang!!!
Image Hosted by ImageShack.us

anda klik..anda dapat duit

banner

create your own banner at mybannermaker.com!